Slik blir Thorsen Games

Tirsdag 17. september er det endelig klart for Thorsen Games. Publikum er hjertelig velkommen på Atlanten stadion!

28 deltakere står på startstreken når det skal konkurreres i femkamp med lengde, høyde, 100 meter hekk, kulestøt og 800 meter på Atlanten stadion.

Deltakerne er sporty ansatte i lokale bedrifter som støtter KBK og som har en artig dag i vente. IL Norodd har sagt ja til å være teknisk arrangør for femkampen, så her vil alt være på stell med både utstyr, reglement og tidsskjema!

Thorsen Games er åpent for publikum, så det er bare å møte opp på Atlanten stadion for å få med seg moroa!

Sosial dag

Dette er programmet:

  • Alle deltakerne står klare til oppvarming på Atlanten stadion kl. 10.30.
  • Første øvelse starter kl. 11.00.
  • Avslutning med 800 meter i 14-15-tiden.

Oppdateringer fra Thorsen Games vil komme på KBKs kanaler gjennom dagen. Følg med på Facebook, Instagram og kristiansundbk.no.

Etter at de fem øvelsene er gjennomført, får deltakerne tilgang til Atlanterhavsbadet. Deretter går turen til Slatlem Corner, før KBK-bussen kjører deltakerne til Bryggekanten Brasserie på kvelden. Der blir det treretters middag og premieutdeling i herre- og kvinneklassene.

Et tiår med Aksjon Thorsen

Thorsen Games er årets variant av «Aksjon Thorsen»-konseptet. Første gang var i 2015, da daglig leder Kjetil Thorsen gikk 250 km fra Dombås til Kristiansund i jakten på nye inntekter til klubben.

Året etter gikk turen fra Levanger til Kristiansund (270 km). Fra 2017 ble konseptet fornyet slik at man involverer alle våre samarbeidspartnere til en dagstur med aktivitet og sosial vri.

I fjor høst ble KBKs 20-årsjubileum markert ved at Aksjon Thorsen-deltakerne gikk 35 km fra Bryn stadion – der KBK spilte sin første kamp – og hjem til Nordmøre stadion. Se video her:


Annonse fra Eliteserien: