Tap i treningskampen mot Brann

Det ble stortap i Bergen i siste test før Eliteserien starter opp igjen.

Med én uke igjen til Eliteserien starter opp igjen etter sommerpausen, benyttet KBK og Brann muligheten til å finne kampformen igjen med en treningskamp på Brann stadion.

Kampen endte 5-0 til Brann, og det er dermed en del å jobbe med både offensivt og defensivt for KBK den kommende uka.

KBK stilte med følgende startellever: Lansing - Sjåtil, Ulvestad, Jarl, Rakneberg - Bruseth, Isaksen, Alte - Guèye, Mikaelsson og Sivertsen. David Tufekcic, som kom på lån fra nettopp Brann tidligere denne uka, startet på benken sammen med Mbaye, Aasbak, Hopmark, George, Alvheim og Haugen.

To drømmetreff fra Brann

Bård Finne satte ballen i nettet etter tre minutter, men ble korrekt avblåst for offside. Begge lagene var litt upresise i starten av kampen, men etter hvert ble det et kampbilde der Brann hadde ballen mest, mens KBK kom på overganger.

Det var likevel ingen gode scoringsmuligheter i kampen før Brann satte inn 1-0 etter 25 minutter. Hjemmelaget hadde corner fra sin høyreside, og Sivert Heltne Nilsen fikk avsluttet inne i feltet. Ballen gikk i stolpen og snek seg over mållinja bak Michael Lansing.

Etter scoringen kom KBK mer med i etablert spill, og tok over mer av ballinnehavet. Men det var Brann som doblet ledelsen. Emil Kornvig fikk stå upresset på 25 meter og lade skuddfoten, og han banket inn 2-0 for Brann.

To minutter før pause kom 3-0, da Brann fikk frispark i god posisjon. Bård Finne skrudde ballen over muren og traff perfekt, ute av rekkevidden til Lansing.

Tufekcic-debut

David Tufekcic kom inn etter pause, og startet KBK-karrieren med å chippe ballen over Brann-keeperen etter ett minutt. Dessverre gikk avslutningen i tverrliggeren.

Det ble også gjort en del andre endringer på begge lagene etter pausen, og spesielt utover i andreomgangen ble det en del testing slik at kvaliteten på spillet gikk ned. Brann hadde ballen mest, og KBK slet med å skape muligheter.

To kjappe scoringer

Emil Kornvig satte inn sin andre scoring etter 84 minutter med et løst skudd som spratt i lengste hjørne bak Serigne Mbaye.

Rett etterpå la Aune Heggebø på til 5-0 på en kontring.

Det ble dermed et stygt resultat for KBK, men heldigvis var det verken snakk om poeng eller målforskjell i dag. Første kamp i Eliteserien etter sommerpausen spilles om én uke, bortekampen mot Odd fredag 28. juni.