Info om bortekamp mot Tromsø

Etter to ukers eliteseriepause for KBK er vi tilbake når vi spiller bortekamp mot Tromsø på søndag.

Kristiansund og Tromsø er to av seks lag som står med 17 poeng i Eliteserien så langt. KBK vant 1-0 i da lagene møttes på Nordmøre stadion i april, og årets nordligste KBK-kamp spilles på Romssa Arena søndag 28. juli.

Akkurat nå er det nok en del nordmøringer som ferierer i Nord-Norge, så vi håper laget vårt får støtte fra bortetribunen!

BILLETTER: Kjøp bortebilletter på TILs nettsider her

Tromsø–KBK har avspark kl. 17. Bortesupporterne har plass på Tribune Vest, og billetter koster kr 200,- for voksen og kr 85,- for barn (4-18 år).


Romssa Arena ligger på den sørlige delen av Tromsøya. Det er fem minutter å kjøre fra flyplassen, og fra sentrum er det en gåtur på ca. ti minutter. Det er ikke parkering ved stadion, så det er lurt å parkere i sentrum eller ta kollektivtransport. 

For alle som er hjemme på Nordmøre, er det åpen bortekampvisning på Slatlem Corner. Stadionpuben på Nordmøre stadion åpner én time før kampstart (kl. 16). Her kan du følge kampen sammen med andre KBK-venner. Hvis været blir bra, blir det også storskjerm på Talgø Terrasse.

NTB_vV0OIdzSox8.jpg
Romssa Arena i Tromsø. Foto: NTB

 

Annonse fra Eliteserien: