KBK-LSK spilles på Aker stadion søndag 4. august

Eliteseriekampen mellom Kristiansund BK og Lillestrøm SK er nå satt til å spilles søndag 4. august på Aker stadion.

Kristiansund–Lillestrøm vil bli spilt søndag 4. august kl. 17 på Aker Stadion i Molde. Dette er nå bekreftet av Norges Fotballforbund.

Eliteseriekampen flyttes på grunn av skadene på Nordmøre stadion, som gjør at det ikke blir mulig å spille kamper i Kristiansund denne sommeren.

Mandag spilte vi til seier og 3-1 over Fredrikstad til stor og engasjernede støtte fra KBK-publikummet, og vi åper på like god oppslutning mot Lillestrøm.

Stor stemning og super oppslutning i Molde da KBK slo Fredrikstad mandag 8. juli
Stor stemning og super oppslutning i Molde da KBK slo Fredrikstad mandag 8. juli

SESONGKORT OG BILLETTER
Også til denne kampen får alle med sesongkort og enkeltbilletter adgang  Aker stadion.

Alle hjemmesupportere sitter på nordre langside og benytter inngang 1, 2, og 3. Ved inngangen scannes billetten din, og våre kampverter viser vei til ledige seter. Det er fritt setevalg.
Uglan supporterklubb skal benytte inngang 1. 
HC har tilrettelagte plasser på inngang 3.

BILLETTPRISER
Voksen 200 kr
Barn, student og honnør 100 kr
BILLETTER KJØP BILLETTER HER

Når du er inne og kjøper deg billett, så fremstår det som om arrangementet er på Nordmøre stadion. Du velger bare billett på vilkårlig sted i setekartet, alle billetter er gyldig i Molde.

Uansett hvor du kjøper eller har billett på Nordmøre stadion kommer du altså inn og det er fritt setevalg på nordre langside (inngang 1, 2, og 3) på Aker stadion.

Det vil også bli mulighet å kjøpe billett i Molde, billettluken på Aker Stadion åpner 1,5 t før kamp, kl. 15.30. Denne finner du ved inngang 3. Tribunene åpner klokken 16.00.

Samtidig minner vi om KBK–Sandefjord som skulle spilles søndag 21. juli, er flyttet til lørdag 5. oktober. Da skal Nordmøre stadion være klar til spill igjen.

Kart KBK-FFK Aker stadion.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: