Tap i treningskampen mot Aalesund

KBK tapte 2-5 borte mot Aalesund fredag.

Treningskampen på Color Line Stadion kom i stand etter at både KBK og AaFK endte opp med spillefri denne helga.

KBK skulle ha spilt eliteseriekamp mot Sandefjord på søndag, men den er utsatt til lørdag 5. oktober siden Nordmøre stadion ikke er klar. Aalesund hadde egentlig kamp mot Sandnes Ulf i OBOS-ligaen, men den er flyttet på grunn av G19-EM.

Dermed passet det godt for begge lag med 90 minutter for å opprettholde kampformen. I Ålesund var det knyttet ekstra spenning til treningskampen siden det var den første med Kjetil Rekdal tilbake i trenersetet på Color Line Stadion.

KBK reiste til Ålesund med denne troppen: Michael Lansing, Serigne Mor Mbaye, Marius Berntsen Olsen, Isak Hagen Aalberg, Christoffer Aasbak, Andreas Eines Hopmark, Håkon Sjåtil, Haakon Haugen, Mikkel Rakneberg, Wilfred George Igor, Ruben Kristensen Alte, Jesper Strand Isaksen, Heine Gikling Bruseth, Andreas Kornelius Bakeng-Rogne, Oskar Siira Sivertsen, Awet Ermias Alemseged, Franklin Daddys Boy Nyenetue, David Tufekcic og Leander Næss Alvheim.

Kampen startet bra for KBK, og Alvheim sendte oss i føringen med en god avslutning etter et lite kvarter. Men Aalesund kom tilbake og satte inn tre mål før pause.

Rett etter hvilen la AaFK på til 4-1. David Tufekcic reduserte for KBK, men hjemmelaget fikk kampens siste mål på overtid. Dermed endte det 5-2.

KBK har ikke hatt resultatene med seg i sommerens treningskamper, som da det ble 0-5 mot Brann. Men det er heldigvis ikke i disse det deles ut poeng, og det har gått mye bedre i tellende kamper. Neste KBK-kamp er bortekampen i Eliteserien mot Tromsø neste helg.

Annonse fra Eliteserien: