Vi taper 1-0 mot Jerv

Det vil seg ikke på Levermyr Stadion i dag, og vi må dra hjem med 0 poeng. Et tungt 1-0 tap.

Vi har meget gode minner fra Grimstad og Levermyr Stadion. I 2016 var det ikke ett eneste tørt øye da KBK sikret opprykk til Eliteserien nettopp her. Nå er vi igjen klare for ett gjensyn med Jerv.

Første omgang

Vi starter med McDermott, Strand Nilsen, Coly, Hopmark, Williamsen, Diop, Kalludra, Isaksen, Gjertsen, Bye og Mawa.

Jerv åpner kampen best og får noen store muligheter helt i starten av første omgang. Til og med vi som ser på blir småsvette av de sjansene Jerv har de første 10 minuttene.

Så tar KBK mer over og fester et ganske godt grep om kampen.

Når ca. 20 min av kampen er spilt får KBK og Hopmark en stor mulighet. Nydelig kombinert på KBK sin venstre side, både innlegget av Bye og headingen av Hopmark er bra, men ballen går i stolpen og ut.

29 minutter og det er Jerv som tar ledelsen 1-0. Kjipt når KBK endelig har fått litt grep om kampen.

Lagene går til pause på stillingen 1-0. Jerv har hatt de største sjansene selv om KBK har det meste av banespillet.

Andre omgang

KBK angriper med mye folk og styrer det meste av spillet på Levermyr Stadion i andre omgang.

KBK får straffe etter 59 minutter etter en hands i feltet. Dessverre for KBK reddes straffen og keeper får kontroll.

Bytte etter 66 minutter: Mawa, Williamsen og Kalludra går ut, inn kommer Mucolli, Annan og Kartum. Nytt bytte etter 78 minutter når Willumsson kommer inn for Isaksen.

KBK har styrt det meste av banespillet og angrepet med mye folk, men ikke kommet til de aller største sjansene. Ett stolpeskudd og ett straffespark holder dessverre ikke i dag. Det blir null poeng med hjem fra Grimstad.